KIDS

01 / 17


Kinderen fotograferen is niet altijd evident. Hoeveel keer heb je niet geprobeerd je eigen kleintje te fotograferen, … Wij maken in een losse, speelse stijl mooie beelden van uw kinderen. Dit kan in verschillende stijlen in onze studio … maar ook op een locatie buiten, een eigen omgeving, … Het is altijd leuk te kijken wat jullie kind echt leuk vindt en waarin het interesses heeft ... daarop inspelen kan zorgen voor veel spontanere en lossere beelden dan ze op een stoeltje te willen vastpinnen.

Uiteraard is het ook mogelijke meerdere kinderen samen te fotograferen. Dit kan een topper zijn om de grootouders te plezieren!


Af en toe werken we ook rond een thema, dat hier altijd wordt aangekondigd.

PRIJZEN VANAF 175 EUR

DIFFERENT STYLES

KIDS @ STUDIO


We werken meestal vrij neutraal , maar af en toe ook in themasessies. deze kondigen we hier altijd aan. Daarnaast kunt u kiezen voor onze bright (meest gekozen) of dark style.

.

PURE SESSION


Puur wit... weinig kleuren en franjes, eenvoud siert. Kan ook met mama, papa of beide of met één broer of zus

.

OUTDOOR


Speels in de natuur en in elk seizoen. We zoeken naar iets wat je kinderen leuk vinden waardoor ze nog spontaner en speelser voor mijn camera zijn. Spelen met water, een stok, zand ... kinderen hebben niet veel nodig om die lach op hun gezicht te toveren.

.

PORTFOLIO KIDS