ABOUT ME


Geen wonder dat ik fotografe ben geworden: het zat er al van jongs af in. Nochtans heb ik eerst een opleiding als onderwijzeres gevolgd. Mooi meegenomen, blijkt nu, want kindjes staan graag voor m’n lens!

Na deze eerste opleiding, heb ik de studierichting van mijn dromen gevolgd. Eind 2001 studeerde ik af aan het Narafi in Brussel met al heel wat mooie ervaringen op zak. Ik liep stage bij Henk Van Cauwenbergh en werkte als editor bij verschillende fotostudio’s. De stap naar een eigen zaak was snel gezet: onder impuls van mijn partner Geert werd Tiffo Design in 2005 geboren. Niet alleen onze zaak, maar ook ons gezin, breidde uit. Onze oogappels Sem en Yune werden geboren en we hadden nood aan een eigen fotostudio. Dus tijd voor een volgende stap!


Vandaag beschikken we over een ruime studio waar de honderden koppeltjes die we de voorbije jaren heb gefotografeerd, nu terecht kunnen voor een shoot met hun baby, communicanten, lentefeesters of familie.

Naast nog steeds talrijke huwelijken is portretten maken nu onze hoofdbezigheid. Telkens een uniek, liefdevol en leuk moment . Ik ben dankbaar dat ik mijn droom heb kunnen waarmaken en geniet volop van iedere nieuwe uitdaging. In mijn eigen studio, op locatie, in binnen- of buitenland. Op geregelde tijdstippen volg ik workshops en bijscholingen, zodat ik helemaal up-to-date blijf in de wondere wereld van de fotografie!


Tijdens het laatste jaar - het special covidjaar - kreeg ik opnieuw een zee aan tijd om mijn creativiteit te laten botvieren en kon ik shoots die ik al altijd wilde doen eindelijk uitwerken. Gevolg zijn onze nieuwe minisessies en de locatieshoots voor kinderen en gezinnen. Opnieuw een leuke uitdaging voor de komende jaren !


Creatieve groet,

Tiny

“Onmiskenbare gedrevenheid, diepvoelendheid, ontwapenend gevoel voor humor”


“Toen zij bij onze allereerste afspraak in de daglichtstudio in Antwerpen gevraagd werd om een trio werknemers samen op de foto te zetten, voelde ik meteen haar onmiskenbare gedrevenheid. Tiny leidde deze mensen in een leuke compositie en bleek niet snel tevreden van zichzelf. Capaciteiten die ik naar waarde wist te schatten. Mijn intuïtie van dat moment heeft mij later niet in de steek gelaten. Nu, een klein jaar en zeven buitenlandse productiereizen plus een pak studiowerk verder, kan ik die bekwaamheid alleen maar bevestigen. Door haar fijne sociale omgang, ontwapenend gevoel voor humor en diepvoelendheid, was het voor Tiny niet moeilijk om professionele modellen die ons beroepshalve vergezelden, te vragen om ook voor haar werk te poseren. Zij deden dit één voor één met overgave en plezier. Met een ook voor mij verrassend mooi resultaat. Tiny à la Lindbergh dus, maar met haar eigen gevoel in de beelden, en dat kan niemand kopiëren”

Henk Van Cauwenbergh , juni 2001