PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN

PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN

PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN

PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN
/

Jullie gaan trouwen! Proficiat! Een dag die heel wat voorbereiding vraagt en die jullie samen tot dé dag van jullie leven willen maken! Als fotograaf is het een genoegen om te mogen deel uitmaken van deze dag. Al meer dan 15 jaar maak ik huwelijksreportages in heel Vlaanderen en ook buiten de landsgrenzen. Samenwerken met mensen en het creëren van herinneringen is mijn passie en nog het allerliefst op emotionele, feestelijke en belangrijke momenten in het leven.


EIGEN STIJL EN VISIE

Jullie trouwdag is heel persoonlijk en daarom ook uniek. En dat geldt ook voor jullie trouwfoto’s. Als huwelijksfotograaf maak ik niet zomaar beelden. Ik ga op zoek naar leuke ideeën, creativiteit, de juiste compositie. Ik zorg ervoor dat jullie niet gewoon op de foto staan, maar dat jullie strálen op jullie trouwfoto’s. En dit geheel in mijn eigen stijl!


DE KLIK 

Op de dag van jullie huwelijk ben ik er vooral om mooie foto’s te maken, maar maak ik ook deel uit van jullie entourage. Discreet aanwezig zijn, maar op de juiste momenten toch zorgen voor de nodige actie om die spontane beelden te maken. Daarom zit ik vooraf graag samen, zodat we kunnen zien of het klikt (je kunt hier trouwens je kennismakingsgesprek inplannen) . We bespreken dan wat jullie in gedachten hebben en wat jullie verlangen van jullie fotograaf. Het ene koppel wil graag een tijdloos album, terwijl anderen de beelden liever digitaal hebben … No limits! Daarnaast ben ik ook in de hele voorbereiding voor jullie bereikbaar. Zit je met vragen rond je praktische planning, wil je graag wat Pinterest ideeën doorsturen ...


SPONTANE FOTOGRAFIE 

Ik hoor vaak op voorhand “ik pak niet op foto”, “wij hebben dat nog nooit gedaan”, “wij zijn allebei niet fotogeniek”. Al is dat de dag van vandaag door sociale media al veel verbeterd omdat veel mensen het al gewoon zijn selfies te maken. Ik zorg er subtiel voor dat jullie spontaan in beeld komen! Ik zoek steeds een evenwicht tussen onopvallend aanwezig zijn (jawel, we maken ook héél wat onopgemerkte foto’s) en initiatief nemen als ik voel dat iets té mooi is om niet vast te leggen! En dat ik meevoel met jullie, dat kunnen jullie lezen in deze blog


Ik kan je trouwens met meer dan alleen maar je huwelijksfoto's helpen... Zo maak ik ook voor koppels die bij ons huwen uitnodigingen voor het feest, eventueel ander drukwerk. Bekijk hier gerust wat voorbeelden. Dit kan met foto's uit een verlovingsshoot, maar ook zonder foto's.

Prijzen voor een huwelijksreportage vanaf 1290 eur

voor kleine plechtigheden of korte reportage - steeds offerte op maat mogelijk


KOPPELS OVER ONS

Eline en Davy

“Onze fotoshoot was het moment van ons even alleen, samen met Tiny en onze videograaf hebben we heel wat afgelachen, wat ervoor zorgt dat we met een spontane stralende lach op onze foto’s staan. Tiny zorgde voor sfeer en gezelligheid en zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden. No stress! Ook gedurende de dag hebben wij niet gemerkt dat Tiny er was. We zijn dan ook super verrast van de vele schitterende foto’s. Heel spontaan, zoals we zijn!”

01 / 02