PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN

PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN

PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN

PORTFOLIO

SHOT WITH LOVE


PORTFOLIO BEKIJKEN
/

Jullie gaan trouwen! Proficiat! Een dag die heel wat voorbereiding vraagt en die jullie samen tot dé dag van jullie leven willen maken! Als fotograaf is het een genoegen om te mogen deel uitmaken van deze dag. Al meer dan 15 jaar maken we huwelijksreportages in heel Vlaanderen en ook buiten de landsgrenzen. Samenwerken met mensen is onze passie en nog het allerliefst op emotionele, feestelijke en belangrijke momenten in hun leven.


EIGEN STIJL EN VISIE

Jullie trouwdag is heel persoonlijk en daarom ook uniek. En dat geldt ook voor jullie trouwfoto’s. Als huwelijksfotograaf maken we niet zomaar beelden. We gaan op zoek naar leuke ideeën, creativiteit, de juiste compositie. We drukken op het juiste moment af en zorgen dat jullie niet gewoon op de foto staan, maar dat jullie strálen op jullie trouwfoto’s. En dit geheel in de stijl van jullie keuze!


DE KLIK 

Op de dag van jullie huwelijk zijn we er vooral om mooie foto’s te maken, maar maken we ook deel uit van jullie entourage. Discreet aanwezig zijn, maar op de juiste momenten toch zorgen voor de nodige actie om die spontane beelden te maken. Daarom zitten we vooraf graag samen, zodat we kunnen zien of het klikt. We bespreken dan wat jullie in gedachten hebben en wat jullie verlangen van jullie fotograaf. Het ene koppel wil graag een tijdloos album, terwijl anderen de beelden liever digitaal hebben … No limits! En het is gewoon ook fijn om jullie voorbereidingen mee te volgen :)


SPONTANE FOTOGRAFIE 

We horen vaak op voorhand “ik pak niet op foto”, “wij hebben dat nog nooit gedaan”, “wij zijn allebei niet fotogeniek”. Al is dat de dag van vandaag door sociale media al veel verbeterd Wij zorgen er subtiel voor dat jullie spontaan in beeld komen! We zoeken steeds een evenwicht tussen onopvallend aanwezig zijn (jawel, we maken ook héél wat onopgemerkte foto’s) en initiatief nemen als we voelen dat iets té mooi is om niet vast te leggen!


Prijzen voor een huwelijksreportage vanaf 1290 eur

voor kleine plechtigheden of korte reportage - steeds offerte op maat mogelijk


KOPPELS OVER ONS

Eline en Davy

“Onze fotoshoot was het moment van ons even alleen, samen met Tiny en onze videograaf hebben we heel wat afgelachen, wat ervoor zorgt dat we met een spontane stralende lach op onze foto’s staan. Tiny zorgde voor sfeer en gezelligheid en zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden. No stress! Ook gedurende de dag hebben wij niet gemerkt dat Tiny er was. We zijn dan ook super verrast van de vele schitterende foto’s. Heel spontaan, zoals we zijn!”

01 / 02