Als mama van twee tieners zag ik het zelf met lede ogen aan, de coronacrisis heeft ook de jeugd hard getroffen, ook al klagen ze niet en passen ze zich fantastisch aan aan alle maatregelen. Toch kwamen er lokaal ook enkele noodkreten boven water ... Vleugels uitslaan zit er momenteel niet meer in. Omdat ook ik nu zo goed als geen werk heb - want de kappers ,en de feestzalen moeten nog steeds de deuren sluiten - heb ik een boeiende, passende actie bedacht. Tiffo Design wordt deze maand "sweet sixteen" , waarvan, bijna 10 jaar in dit warme #8020, en ziet dus als jongere ook af in deze crisis :)

Daarom een actie speciaal voor de lokale #8020 - jeugd! De actie is gratis, je moet alleen voldoen aan onderstaande voorwaarden en het helemaal zien zitten om misschien eens buiten je comfortzone te treden en je innerlijke of uiterlijke (veer)kracht bovenhalen! We starten op 15 februari 2021 !


Wie mag er voor de lens?


Woon je in 8020 en heb je als jongere op één of andere manier last van de crisis en ben je tussen 12 en 25, dan ben je welkom! Mis je je vrienden, wil je terug sporten zoals voorheen, ben je het beu enkel achter het scherm les te krijgen? Wil je terug in die grote uniefaula zitten. Zoek je een lief en lukt dit niet digitaal? Zou je graag weer fuiven of genieten van een reisje? Wil je terug live naar sportwedstrijden of zelf wielerwedstrijden rijden? Die stage in de zorgsector is superzwaar? Dan mag je voor de lens ! Misschien is het eens een leuk verzetje in deze tijden !

Deze actie is GRATIS, dus twijfel zeker niet of het wel iets voor jou is.

Oei moet ik dan poseren?


Bedoeling is dat ik een sterk zwartwit portret van je maak, waaruit de (veer)kracht van de jeugd spreekt of waaruit ik kan afleiden wat jij in deze coronatijden mist of zo vervelend vindt.. Je hoeft dus zeker geen poses te oefenen of zenuwachtig te zijn hiervoor, alles verloopt heel spontaan.

Breng gewoon iets mee (of enkel jezelf kan ook) wat we kunnen gebruiken op de foto.Wil je vb graag terug op café, dan kan dit een portretje zijn met een flesje bier, .wil je terug naar de jeugdbeweging, misschien is die outfit dan leuk voor de foto. Mis je je grootouders, dan kun je met hen op één of andere manier in beeld? Ben je die mondmaskers beu ... Kortom, laat me zien waar de jeugd mee struggelt, wat je mist of net wat je helpt tijdens deze crisis !

Wanneer kan dit?


Mijn agenda voor de maand februari is leeg en in maart komen er ook nog vrije weekends aan! Ik plan deze sessies om te beginnen in, in de week van de krokusvakantie. Ben je dus vrij op een momentje - en ik kan me best voorstellen dat je zelfs meerdere momentjes niets hebt te doen - dan kun je een tijdsblokje van 15 min inboeken in mijn agenda. Het enige wat we vragen is dan stipt aanwezig te zijn, zodat we goed op schema blijven en dat volledig in functie van de coronamaatregelen. Alles gebeurt coronaproof en dat willen we ook zo houden. Lukt het toch niet, verwittig me zeker tijdig, zodat anderen dan je plaats kunnen innemen.

Krijg ik dan ook mijn foto?


Natuurlijk! . Enkel 15 minuten van je tijd en je krijgt er van mij een digitaal portret voor terug dat je dan kan delen op je sociale media (uiteraard graag met een tag of link naar onze pagina of socials erbij, een tagje, hashtags ...zoveel mogelijk please) en eventueel kan afdrukken.

Zelf ga ik de foto's ook op mijn sociale media en website als deel van dit project posten, of wie weet is er wel persaandacht en kom je daar nog terecht:)


Ja, ik ben (veer)krachtig! Ik kom af !

Dit kan eenvoudig door hieronder in te vullen. Ik mail je dan terug met een exact tijdsslot.

Nieuwe shootdagen komen er dan bij naargelang de vraag en beschikbaarheden.

De shoots vinden plaats in mijn studio - Baliebrugstraat 5, 8020 Ruddervoorde

Geef het zeker ook door aan je vrienden en vriendinnen uit #8020, of in je vereniging ...

Ik kijk er al naar uit jullie te ontmoeten ! .

Tot snel,

Tiny

SCHRIJF JE NU IN !

Bij inschrijven ga je akkoord mee publicatie van je foto op onze sociale media en voor het gebruik in het kader van enkel en alleen dit project.