DANKJEWEL


Met veel plezier heb ik aan dit persoonlijk project gewerkt, tijdens een periode waarin het leven voor eenieder van ons op een bepaalde manier stilstond...

Zelf ging ik op zoek naar iets, wat me in tegenstelling tot alle annulaties, veranderingen in plannen, opvolgen van nieuwe coronaregels een positieve mindset kon geven én dat deed het. Initieel bedoeld als "creatief bezighouden" groeide uit tot een project met een impact op niet alleen mezelf, maar ook de jongeren en hun ouders. Tot op vandaag komen inschrijvingen binnen en jongeren hadden een lichtpuntje om iets te gaan doen, ook al was het zo kort ... Het vele "luchten van harten" was emotioneel best onderschat, maar het gaf nog meer goesting om hiermee verder te doen en steunde me in mijn overtuiging dat het ok was om "gratis" te werken, want ja ook dat was te horen "wie doet dat nu?" als het al zo moeilijk gaat. Naast het -voor velen- verleggen van een grens om voor de camera te verschijnen, vertelden jullie honderduit over wat jullie misten, wat jullie zo vervelend vonden tijdens deze crisis of waar jullie zo hard naartoe verlangden. Eén voor één beten jullie door en wisten jullie dat het geklaag niet hoorde, volgden jullie de maatregelen netjes op. Alles uit solidariteit, om de kwetsbaren te beschermen. Daarom ben ik blij dat ik jullie op deze manier even de gelegenheid kon geven jullie verhaal te doen en te luisteren naar de voor de grote crisis "kleine" problemen. Dit samen met alle leuke reacties van zowel ouders, "vreemden", volgers op sociale media, #8020, vrienden, familie hebben JONG #8020 (VEER)KRACHTIG voor mij nu al tot een hoogtepunt van 2021 gemaakt en ik hoop voor elk van jullie dat er nog heel wat mogen komen. DANKJEWEL voor deze positieve boost!

Momenteel werk ik aan een vervolg in de vorm van een "tentoonstelling" - en misschien nog enkele shootingdagen - maar daarvan houden we jullie zeker op de hoogte. Voor mij is het tijd om verder na te denken en om zelf terug creatief, veerkrachtig verder te doen ... KEEP SAFE !