Cercle-Club :-)


Wat een geweldig feest was dit! Het eerste volledige feest voor me sinds het vieze beestje onze agenda overhoop haalde. Nog niet met dansen, al voelde je dat de hele zaal bij het horen van enkele songs van topDJ Roan in Salons Ten Boogaerde op het puntje van zijn stoel zat om er in te vliegen, maar er werd voor afleiding en vooralspel gezorgd, waardoor de sfeer er goed inzat. Toch was er plaats voor een openingsdans door de bruiden zelf. Puur en intens en omringd door zoveel liefde. 


Kimberly en Flore had ik vooraf al leren kennen tijdens onze kennismakingsgesprekken en dat was altijd pure fun. Geplaag ook tussen die twee, maar échte liefde. Die liefde voelde ik de hele dag … Bij het firstlook momentje was het al spannend en wist ik meteen dat ik vandaag in een warme groep was terecht gekomen. Het was overigens ook een blij weerzien met vele mensen … ceremoniemeester Luc Beernaert, had ik al ontmoet op een huwelijk deze zomer, maar Eddy van Ik Film Je had ik al eventjes niet meer gezien! Fijn te merken dat zelfs na zo’n lange tijd de samenwerking nog gesmeerd liep ! Tijdens de fotoreportage met de hondjes hadden we heel wat plezier, maar er was ook plaats voor andere emoties die dag. De papa van Kimberly is enkele jaren geleden overleden en op een bijzondere wijze was hij er de hele dag toch bij. Zelfs ik kon dat voelen. Vertederend mooi hoe het bruidspaar ervoor zorgde dat hij erbij was. Een lach en een traan dus vandaag… Een prachtige ceremonie in Salons Ten Boogaerde, geleid door Little Destiny met leuke speeches van vrienden en familie. Ik vind het altijd leuk dat ik op die manier nog meer over het koppel te weten kom. Missie geslaagd dus. 


Kimberly en Flore, bedankt dat ik erbij mocht zijn op jullie mooiste dag! Het was een geweldige dag en ik blijf jullie zeker herinneringen… al was het maar dat duidelijk werd dat zelfs een Cercle- en Clubsupporter samen door het leven kunnen gaan … én dan nog met zoveel liefde! 


Ga je zelf ook trouwen? Check zeker onze mogelijkheden hier