Je kindje wordt 1 jaar en dat is toch wel heel bijzonder. Vele mensen maken foto’s bij de geboorte in de vorm van een newbornreportage, maar steeds meer en meer komt ook de vraag om bij die eerste verjaardag een leuke shoot te doen en dan ook vaak “cakesmash”… 


Omdat ik graag in mijn stijl werk en dus sober, tijdloos en stijlvol wil werken ben ik uiteindelijk overstag gegaan om opnieuw een cakesmash tot mijn shoots toe te voegen, maar op mijn manier :) Zo voorzie ik een naked cake, geen te grote speciale taarten met veel kleur en versiering, maar sober met eventueel een passende topper of de naam van je kindje op de taart en sfeervolle gepaste subtiele versiering als het kan . 


Zo kwam onlangs Loise-Marie langs. Een beetje verlegen en bedeesd kwam ze samen met haar mama en meter toe. “We weten niet of het zal lukken hoor…” , en eerlijk ik zag ook niet direct een heel enthousiaste Loise-Marie. Tot ze even met mama in de studio rondkeek, de juiste kleertjes aanhad en plots bloeide ze open. Spelend en lachend… Ik maak altijd eerst neutrale foto’s zonder taart, dit om zeker te zijn dat ik enkele beelden hebben van je baby hoe hij of zij op die leeftijd is, reageert, speelt , eventueel met het knuffeltje van tijdens een newbornshoot… Daarna maakte ik ook enkele connectiefoto's tussen mama en dochter en ook meter mocht mee op de foto.

CAKE !

Vervolgens had mama een andere outfit mee en werd Loise-Marie omgekleed voor haar cakesmash. Enkele kleine aanpassingen in de studio, de naked cake en opnieuw een enthousiaste meid, die zo snel als ze kon de taart wou aanraken. Heb je zelf geen passende outfit, dan kun je zeker iets gebruiken uit de client closet. Uiteraard is ook hier een gewone witte body of pamperbroekje ook ideaal. Puur en natuurlijk … eenvoud siert, ook hier. 

IN BAD

Loise - Marie was zo enthousiast dat ik ook nog het badje voorstelde. Na het vuilmaken, proper maken en vaak vinden 1-jarigen water heel plezierig.

Zo ook nu :) Voor mij de meest pure en spontane foto’s. Zelfs bij het afdrogen nog even met de handdoek wat shots, I love it! 

Deze shoots smaken letterlijk en figuurlijk naar meer. Het mooiste en leukste wat er is, is met kindjes werken en liefst zo spontaan mogelijk. Mijn achtergrond als onderwijzeres - al heb ik enkel de opleiding volledig afgerond, alvorens fotografie te gaan studeren - helpt me hier zeker bij om snel te “klikken” met jullie kindje. 

Binnenkort werk ik ook de milestoneshoots uit voor peuters en kleuters, alweer iets om naar uit te kijken .


Je milestoneshoot kun je uiteraard ook reserveren , hier vind je alle info! 


01 / 30